Instagram Hikayelerine Gizlice Bakmanın Yolları - Pratik Fikirler
Son bloglar
Bekleniyor...

1 Kasım 2018 Perşembe

Instagram Hikayelerine Gizlice Bakmanın Yolları

Instagram'ın arakladığı özelliklerden biri olan hikayeler (story) oldukça tutuldu. İnsanlar her gün onlarca hikaye atabiliyor. Bazen bizler kimilerinin hikayelerini izlemek istiyoruz ama izlediğimizi bilmesini istemiyoruz. Ben de bugün sizlere gizlice Instagram hikayesi izlemeyi göstereceğim.

Google Chrome İle Gizli Hikaye İzleme

İlk öncelikle denediğim ve başarılı sonuç aldığım yöntemi anlatayım. Google Chorme'a kuracağınız bir eklenti yardımıyla istediğiniz kişinin hikayesini çaktırmadan izleyebiliyorsunuz. Eklentinin adı Chrome IG Story. Verdiğim bağlantıya tıklayın ve eklentiyi Chrome'a yükleyin. Tarayıcının sağ üst köşesine uygulama ikonu gelecektir. İkona tıklayınca takip ettiğiniz kişilerinin bir listesi çıkıyor. Bu listeden arama yapıp hikayesinin gizlice izlemek istediğiniz kişiyi bulun. İşte bu kadar basit.
chrome ig story

Firefox, Opera yada Vivaldi mi kullanıyorsunuz? O zaman şu yazıya bakın: Chrome Eklentileri Diğer Tarayıcılarda Nasıl Kullanılır?

 Akıllı Telefondan İnstagram Hikayelerini Gizlice İzleme

iPhone ve Android cihazlar için instagram hikayelerini gizlice izleyebieceğiniz yöntemler mevcut. Fakat bu uygulamaları denemediğimi belirteyim. Kullanmadan önce test etmenizde fayda var. 
iPhone kullanıcıları Instagram hikayelerini gizlice izlemek için Story Reposter for Instagram uygulamasını deneyebilir.
Android kullanıcıları ise Story Saver for Instagram uygulamasını kullanabilirler.
Uygulamaları deneyenler yorum kısmından belirtebilirler.

Arkadaşlarınla paylaş

Fikrini Yaz

Bildirimler
Bildiriminiz yok.
Kapat