Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme - Pratik Fikirler
Son bloglar
Bekleniyor...

9 Ekim 2020 Cuma

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme

Instagram profil fotoğraflarını 50*50 piksel boyutunda küçük bir karede gösteriyor. Bazen profil fotoğraflarını büyütmek isteyebiliriz. Çünkü kullanıcı adları da benzer olunca küçük fotoğraflardan kişileri tanıyamayabiliyoruz. Bu yazıda Instagram profil fotoğrafını büyütmeyi sağlayan birkaç site göstereceğim. Bu siteler ile programsız bir şekilde profil resimlerini büyütebilirsiniz.

instagram profil fotoğrafı büyütme

1. instadp.com


instadp.com sitesi ile Instagram profil fotoğraflarını kolayca büyütebilirsiniz. Siteye girince en üstte kullanıcı adı arama kısmı var. Buraya profil fotoğrafını tam ekran görmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazıyorsunuz. Çıkan ekranda "Full Size" seçeneğine tıklıyorsunuz. Böylece ppsi büyük bir şekilde açılıyor.
instagram profil fotoğrafı büyütme

2. izuum.com

Bu site de tıpkı instadp gibi çalışıyor. Siteye girince kullanıcı adını girebileceğiniz bir alan var. Kullanıcı adını girip Enter tuşuna basınca profil fotoğrafını orijinal boyutunda gösterecektir.

Bonus: Instagram Profile Grabber

Ben Instagram profil fotolarını büyütmek için bu Telegram botunu kullanıyorum. Eğer Telegram uygulamasını kullanıyorsanız (Android ve iOS uygulamaları var) size de bu yöntemi tavsiye ederim. Tek yapmanız gereken bota kullanıcı adını göndermek. Anında size profil resminin büyük halini atacaktır.
Instagram Profile Grabber telegram botu


Arkadaşlarınla paylaş

Fikrini Yaz

Bildirimler
Bildiriminiz yok.
Kapat