En iyi Windows Medya Oynatıcı Potplayer - Pratik Fikirler
Son bloglar
Bekleniyor...

31 Temmuz 2021 Cumartesi

En iyi Windows Medya Oynatıcı Potplayer

Potplayer uzun süredir kullandığım basit ama güçlü bir medya oynatıcıdır. Windows işletim sistemli bilgisayarlar için en iyi video oynatıcı olduğunu düşünüyorum. İçinde birçok güçlü özellik barındıran Potplayer'in en beğendiğim özelliklerini sıralamak istiyorum.

potplayer

Düşük Sistemlerde Yüksek Performans

Şu an sadece Windows sürümü olan medya oynatıcı düşük özellikli bilgisayarlarda bile yüksek performansta çalışıyor. Eski bilgisayarı olanlar mutlaka denemeli. Sistem gereksinimleri şu şekilde:
  • Windows 10, Windows 8, Windows 7
  • 2 GB RAM
  • 200 MB disk alanı

YouTube Videolarını Oynatma

Eski bilgisayarlar YouTube videoları oynatırken zorlanabilirken Potplayer sorunsuz bir şekilde YouTube videolarını oynatır. Video bağlantısını tutup oynatıcı içine sürükleyerek izleyebilirsiniz. Üstelik bu videoları reklamsız bir şekilde oynatır.

Twitch Videolarını Oynatma

Twitch yayınlarını stabil bir şekilde izlemek istiyorsanız yine Potplayer yardımınıza koşuyor. Linkteki eklentiyi kurduktan sonra Twitch bağlantılarını oynatıcı içine sürükleyerek izleyebilirsiniz.

Alt Yazı Desteği

Potplayer'in en iyi yanlarından biri de izlediğiniz filmin alt yazılarını online olarak bulmasıdır. Yan menüden Çevrimiçi Altyazı Veritabanı kısmını açınca Türkçe alt yazıları bulacaktır.
Potplayer'i indirmek için bağlantıyı takip edin: https://potplayer.daum.net/

Arkadaşlarınla paylaş

Fikrini Yaz

Bildirimler
Bildiriminiz yok.
Kapat